Skip to main content

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar affiliate marketing vliegt mij aan alle kanten om de oren. Ik lees erover op het internet, het komt voorbij in podcasts en ik spreek steeds meer mensen die zich erin verdiepen. Super leuk, want ik ben hier al enige tijd mee bezig. Niet alleen voor mijn klanten, maar ook voor mezelf. Ik vind het super interessant om er eindelijk met anderen over te kunnen praten en ideeën uit te wisselen. Wat enorm helpt in het affiliate marketing proces, is The Affiliate Roadmap. Dit is dé affiliate marketing cursus die je alle belangrijke dingen leert. Ik kan het weten, want ik heb hem (met veel plezier) gevolgd. Lees maar mee!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vak apart. Kort gezegd is het geld verdienen door te verwijzen naar het aanbod van merken of bedrijven. Jij plaatst een link (die voor het bedrijf of merk herkenbaar is) en hoopt dat een bezoeker op jouw website erop klikt en een aankoop doet. Er kan dan achterhaald worden dat die bezoeker (die inmiddels klant geworden is) via jou doorverwezen is. Dit levert jou geld op, wat we commissie noemen. Wil je hier meer over weten en de diepte ingaan? Lees dan mijn eerdere blogs wat is een affiliate website en affiliate website maken. Daar vertel ik uitgebreid hoe je aan affiliate marketing beginnen kunt door een affiliate marketing website te starten. Vandaag ga ik in op hoe je nog meer leert over dit interessante onderwerp, namelijk door een affiliate marketing cursus te volgen!

Waarom een affiliate marketing cursus volgen?

Je kunt al heel veel informatie op het internet vinden, bijvoorbeeld in de blogartikelen die ik hierboven noemde. Maar met affiliate marketing beginnen vereist meer van je dan je alleen een beetje inlezen. Als je een succesvolle affiliate website wilt starten en geld verdienen met affiliate marketing je doel is, moet je er echt voor gaan. En dat kun je het beste doen door een goede affiliate marketing cursus te volgen. Hierin leer je alles waar je rekening mee moet houden op het gebied van affiliate marketing én krijg je direct een compleet affiliate marketing stappenplan voorgeschoteld. En dat is wat je wilt. Je wilt namelijk aan de slag én het in één keer goed doen.

The Affiliate Roadmap van Danique Bras

De affiliate marketing cursus die ik echt kan aanraden is The Affiliate Roadmap van Danique Bras. Het is een cursus over affiliate marketing waarin alle onderdelen stap voor stap behandeld worden, van begin tot eind. Zo kun je op een gerichte en goede manier beginnen met affiliate marketing en tackle je meteen obstakels en valkuilen. Danique vertelt namelijk heel duidelijk wat de bedoeling is voor jouw affiliate marketing website, maar ook wat je juist niet moet doen. Met affiliate marketing beginnen kan best een uitdaging zijn. Juist daarom adviseer ik je om alle hulp aan te nemen die je kunt krijgen bij dit onderwerp. En die vind je naar mijn mening echt in The Affiliate Roadmap cursus.

The Affiliate Roadmap

Wat kun je van de Affiliate Roadmap cursus verwachten?

Geld verdienen met affiliate marketing, dat wil iedereen wel. Maar alleen de mensen die zich er echt in verdiepen en die bereid zijn om de handen uit de mouwen te steken, zullen slagen. Gelukkig voor jou hoef je geen dikke boeken of lange internetteksten te lezen, om het te leren. De affiliate marketing cursus van Danique Bras is helemaal in videovorm! Daardoor is dit affiliate marketing stappenplan heel eenvoudig te doorlopen. Heb je iets gemist, dan spoel je toch gewoon terug? Je kunt de cursus zo vaak opnieuw bekijken als je wilt.

The Affiliate Roadmap modules

Dit is wat je zoal van The Affiliate Roadmap cursus kunt verwachten: 30+ video’s en aanvullende werkboeken om je stap voor stap te begeleiden. Bovendien krijg je veel meer onderwerpen voorgeschoteld dan alleen affiliate marketing. Je leert bijvoorbeeld ook je merk opbouwen, converterend schrijven en relaties opbouwen met leveranciers.

Welkom: de affiliate marketing cursus begint met een inleiding, waarin je welkom wordt geheten.

Module 1 The Affiliate Roadmap: hierin krijg je onder andere antwoord op de vragen ‘wat is affiliate marketing?’ en ‘waarom zou je met affiliate marketing beginnen?’. Ook ga je doelstellingen bepalen, een affiliate marketing niche kiezen en dé gouden affiliate marketing producten vinden.

Module 2 The Affiliate Roadmap: hierin leer je hoe je een goede affiliate marketing website maakt en hoe je vervolgens de resultaten van die website kunt meten via verschillende tools.

Module 3 The Affiliate Roadmap: beginnen met affiliate marketing start met leren schrijven voor je doelgroep. Je leert o.a. welke schrijftechnieken werken, hoe je je doelgroep kunt beïnvloeden en hoe je je eigen schrijfstijl kunt ontwikkelen.

Module 4 The Affiliate Roadmap: ontdek hoe zoekwoordenonderzoek werkt, wat cornerstone artikelen zijn en hoe je het beste kunt inspelen op Google. Ook leer je meer over o.a. SEO en affiliate marketing via Pinterest.

Module 5 The Affiliate Roadmap: in deze module leer je alles over e-mailmarketing, automatiseren en optimaliseren, zodat je je e-maillijst opgewarmd houdt en het geld blijft binnenstromen.

Module 6 The Affiliate Roadmap: benieuwd naar hoe SEA (adverteren) werkt? Dat komt in de laatste module van dit affiliate marketing programma aan bod.

The Affiliate Roadmap voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan deze affiliate marketing cursus. Ik heb ze voor het gemak voor je opgesomd, zodat je er een goed beeld van krijgt:

✔️ Met affiliate marketing beginnen wordt in deze cursus echt stap voor stap uitgelegd;

✔️ Je leert op een duidelijke manier hoe geld verdienen met affiliate marketing werkt en hoe je een passieve inkomensstroom genereert;

✔️ Dit affiliate marketing stappenplan is helemaal in videovorm, dus je aandacht erbij houden is geen enkel probleem;

✔️ Danique kan jou helpen beginnen met affiliate marketing, omdat zij zelf dé affiliate expert is;

✔️ Je kunt zelfs aan de slag met affiliate marketing zonder website, dankzij deze cursus;

✔️ Je leert veel meer dan alleen de basis van affiliate marketing, je wordt online echt een autoriteit;

✔️ Je leert je website exponentieel op te schalen en je zal meer vrijheid hebben (want: meer geld én werken waar/wanneer je maar wilt);

✔️ Er zitten handige werkboeken en bonusmodules bij The Affiliate Roadmap;

✔️ Danique Bras praat heel rustig, duidelijk en in begrijpelijke taal (geen onnodig ingewikkelde termen, dus);

✔️ Je kunt op dit moment nog The Affiliate Roadmap korting krijgen!

The Affiliate Roadmap nadelen

Zijn er dan ook nadelen verbonden aan The Affiliate Roadmap als affiliate marketing cursus? Ik heb er even over nagedacht en het enige wat ik kon bedenken was dit:

❌ Er zijn ‘maar’ 6 modules. Jammer, want ik was zo enthousiast geworden van de cursus, dat ik nog wel even door had willen leren!

The Affiliate Roadmap

The Affiliate Roadmap kopen: extra voordelig starten!

The Affiliate Roadmap bestellen? Dat kan voor het eenmalige bedrag van €397 excl. btw óf door gedurende 5 termijnen steeds €97 excl. btw te betalen. Deze affiliate marketing cursus is niet alleen ontzettend waardevol – want ik heb er echt veel van geleerd destijds! – maar ook nog eens voordelig. Je verdient dit bedrag namelijk dubbel en dwars terug dankzij dit affiliate marketing programma. Na het kiezen van een affiliate marketing niche kun jij de juiste affiliate marketing producten bij je doelgroep gaan promoten. En dan zal je zien hoe leuk met affiliate marketing beginnen eigenlijk is. Het is écht leuk en begrijpelijk dankzij deze cursus, geloof me!

Meest gestelde vragen over The Affiliate Roadmap

Heb je nog vragen over affiliate marketing na het lezen van dit artikel? Vergeet dan niet mijn andere blogs over ‘een affiliate marketing website maken’ te lezen. Hieronder vind je nog enkele vragen die mensen hebben over The Affiliate Roadmap.

1. Hoe lang houd ik toegang tot deze online cursus?

The Affiliate Roadmap is geen tijdelijke investering in affiliate marketing. Het is een cursus waar je je leven lang toegang tot houdt! Zo kun je op je eigen tempo een affiliate marketing website maken en je weg vinden in deze magische wereld van geld verdienen. Ben je trouwens zo ver dat je eerste affiliate marketing website staat? Dan kun je er altijd nog één bouwen en het de cursus nog een keer doorlopen. Of je kunt overgaan op affiliate marketing zonder website, via Pinterest bijvoorbeeld!

2. Wat maakt The Affiliate Roadmap uniek?

Misschien heb je weleens eerder nagedacht over een affiliate marketing cursus volgen. Dan twijfel je op dit moment wellicht. Wat maakt The Affiliate Roadmap anders dan andere cursussen? Waarom is juist deze affiliate marketing cursus uniek? Dat komt doordat Danique ervaringsexpert is en zelf allerlei cursussen gevolgd heeft, voordat zij er zelf één ontwikkelde. ‘Ik heb er nog geen één gevonden die echt álles bevatte wat ik zocht. Of ze zijn niet meer up-to-date. Of er wordt veel info achtergehouden die je wel nodig hebt als affiliate.’ Danique besloot een volledige cursus te maken en mensen wel alles te bieden. Alles wat zij had willen weten toen zij begon, vind jij terug in The Affiliate Roadmap!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.