Skip to main content

Was je op zoek naar Typely, maar kon je geen resultaten meer vinden in Google Search? Kwam je toen op deze pagina terecht, maar weet je niet zo goed waarom? Lees even mee, want ik wil je uitleggen hoe het zit. En ik help je alsnog graag aan de content waar je naar op zoek bent!

Van Typely naar Donna Luisa

‘Wat is Typely?’ hoor ik je vragen. Nou, www.typely.nl is – of wás – een online content bureau. Eén waar ik een half jaar lang met veel plezier voor geschreven heb. Vooral klanten met een affilate website (onderdeel van affiliate marketing) sloten zich erbij aan. Toen mij gevraagd werd of ik het stokje wilde overnemen, hoefde ik niet heel lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat!

Wie is Donna Luisa?

Hi, mijn naam is Donna Luisa. Ik ben tekstschrijver, copywriter en creatieveling, al zo’n beetje mijn hele leven. Schrijven is er bij mij met de paplepel ingegoten, heb ik van mijn vader. Van korte verhalen tot gedichten en van informatieve teksten tot affiliate blogs.

Door de jaren heen heb ik tal van leuke schrijfopdrachten gedaan voor verschillende klanten en websites. Ik noemde mijzelf toen nog geen copywriter of tekstschrijver, maar vooral blogger. In feite was ik allang zo ver ontwikkeld op dit gebied, dat dat makkelijk had gekund. Maar ik was vooral erg bescheiden.

Mijn werk als copywriter

Nu ben ik vaak een stuk minder bescheiden. Ik weet namelijk wat mijn waarde is als schrijfster en wat ik kan (zonder daarbij arrogant te zijn, natuurlijk). De resultaten liegen er immers niet om. Het gaat er voor mij ook niet per se om hoe ik mezelf in de markt zet als copywriter of tekstschrijver, maar vooral om wat ik voor klanten kan betekenen. Wat ik voor jou kan betekenen. Zo behalen we samen mooie doelen en creëren we interessante content die lezers aanspoort tot actie. Dat is namelijk wat je wilt: van lezers klanten maken. Ik help je daar graag bij.

Mooi Mens

Ook heb ik mijn eigen boek geschreven (Mooi Mens), dat begin 2021 uitkwam. Zin om hem te lezen? Bezoek dan de pagina ‘Contact’. Ik waarschuw je: het is geen boek om even snel door te lezen op een druilerige zondagavond. Via dit boek wil ik je confronteren, inspireren en motiveren. Je zal nieuwe dingen leren, maar ook afscheid moeten nemen van oude gewoontes. En zodra je begint met lezen kun je niet gemakkelijk meer stoppen, maar dat wil je diep van binnen ook helemaal niet. Je ontdekt dan namelijk dat het tijd is. Tijd voor verandering. Tijd om het heft in eigen handen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Aan jou de keuze of je het aandurft 😉

De overname van Typely

Maar even terug naar mij (als ik zo vrij mag zijn). Ik ben dus opgegroeid met een pen in mijn hand en die heb ik nooit meer losgelaten. Alleen af en toe om de vulling te verwisselen, maar dat hoort erbij. Schrijven geeft mij zó ontzettend veel energie, dat ik er mijn vaste baan voor opzegde. Op mijn 27e ging ik fulltime freelancen en per 1 november 2021 heb ik het klantenbestand van Typely overgenomen. Alleen het klantenbestand, want een bedrijfsnaam had ik al. Dat is mijn voornaam ‘Donna Luisa’ en dat zal hij ook blijven. Makkelijker voor mij, maar ook voor mijn klanten. Bovendien pronk ik graag met de teksten die ik schrijf. Dat gaat nu eenmaal gemakkelijker als mijn eigen naam eraan hangt 🙂

En nu jij!

En wie ben jij? Wat voor bedrijf/website heb je? En wat kan ik voor je betekenen? Waar loop je tegenaan? Stagneert de groei van je website? Ontbreekt er sterke en relevante content? Wil je advies over hoe je je merk in de markt plaatst of is er iets anders waar je hulp bij nodig hebt?

Ik kan – en wil – je op heel veel vlakken helpen. Neem gewoon even contact met mij op. Dan bespreken we samen de mogelijkheden voor copywriting, linkbuilding, zoekwoordenonderzoeken, website branding, enzovoort.

Samenwerken?

We kunnen direct aan de slag gaan of eerst even sparren. Wat jij wilt. Ik lever de teksten (sterk, converterend, foutloos en altijd voor de deadline), het zoekwoordonderzoek (zodat jouw teksten echt gaan scoren), de social media content (want wat is een bedrijf zonder sterke social media aanpak?) en ik regel de linkbuilding.

Wil je meer weten? Bezoek dan de pagina ‘Diensten’ op mijn website. Ik nodig je sowieso uit om mijn (vernieuwde en supergave) website te bekijken en mij een mailtje te sturen met je ideeën. Wie weet kan er een mooie samenwerking tussen ons ontstaan. Ik ben er in elk geval klaar voor!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.