Skip to main content

Van Typely naar Donna Luisa

‘Wat is Typely?’ hoor ik je vragen. Nou, www.typely.nl is – of wás – een online content bureau. Eén waar ik een half jaar lang met veel plezier voor geschreven heb. Toen mij gevraagd werd of ik het stokje wilde overnemen, hoefde ik niet heel lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat!

Wie is Donna Luisa?

Hi, mijn naam is Donna Luisa. Ik ben tekstschrijver en creatieveling, al zo’n beetje mijn hele leven. Schrijven is er bij mij met de paplepel ingegoten, heb ik van mijn vader. Van korte verhalen tot gedichten en van informatieve teksten tot affiliate blogs.

Door de jaren heen heb ik tal van leuke schrijfopdrachten gedaan voor verschillende klanten en websites. Ook schreef ik mijn eigen boek (Mooi Mens) dat begin 2021 uitkwam. Zin om hem te lezen? Bezoek dan de pagina ‘Contact’. Ik waarschuw je: het is geen boek om even snel door te lezen op een druilerige zondagavond. Ik ga je ermee confronteren, inspireren en motiveren. Je zal nieuwe dingen leren, maar ook afscheid moeten nemen van oude gewoontes. En zodra je begint met lezen kun je niet gemakkelijk meer stoppen, maar dat wil je diep van binnen ook helemaal niet. Je ontdekt namelijk dat het tijd is. Tijd voor verandering. Tijd om het heft in eigen handen te nemen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Aan jou de keuze of je het aandurft 😉

Ik ben dus opgegroeid met een pen in mijn hand en die heb ik nooit meer losgelaten. Alleen af en toe om de vulling te verwisselen, maar dat hoort erbij. Schrijven geeft mij zó ontzettend veel energie, dat ik er mijn vaste baan voor opzegde. Op mijn 27e ging ik fulltime freelancen en per 1 november 2021 heb ik het klantenbestand van Typely overgenomen. Alleen het klantenbestand, want een bedrijfsnaam had ik al. Dat is mijn voornaam ‘Donna Luisa’ en dat zal hij ook blijven. Makkelijker voor mij, maar ook voor mijn klanten. Bovendien pronk ik graag met de teksten die ik schrijf. Dat gaat nu eenmaal gemakkelijker als mijn eigen naam eraan hangt 🙂

En wie ben jij? Wat voor bedrijf/website heb je? En wat kan ik voor je betekenen? Waar loop je tegenaan? Stagneert de groei van je website? Ontbreekt er sterke en relevante content? Wil je advies over hoe je je merk in de markt plaatst of is er iets anders waar je hulp bij nodig hebt?

Laten we samenwerken!

We kunnen direct aan de slag gaan of eerst even sparren. Wat jij wilt. Ik lever de teksten (sterk, converterend, foutloos en altijd voor de deadline), het zoekwoordonderzoek (zodat jouw teksten echt gaan scoren), de social media content (want wat is een bedrijf zonder sterke social media aanpak?) en ik regel de linkbuilding. Meer weten? Bezoek dan de pagina ‘Diensten’ op mijn website. Ik nodig je sowieso uit om mijn (vernieuwde en supergave) website te bekijken en mij een mailtje te sturen met je ideeën. Wie weet kan er een mooie samenwerking tussen ons ontstaan!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.