Resultaten

Een kijkje achter de schermen. Zie zelf wat de uitkomst is van een samenwerking met mij!

3.500 bezoekers in 3 dagen?!

Succes case - Donnaluisa.nl

Voor een klant schreef ik een productreview met daarin affiliate links verwerkt. Het artikel is op 1 maart live gegaan en vrijwel direct door Google Discover opgepakt. Daardoor werd het getoond aan extra veel bezoekers in Google.

Op 3 maart (slechts twee dagen nadat het artikel gepubliceerd werd) werd een piek bereikt van 3.500 bezoekers!

De periode van 1 t/m 15 maart heeft de klant 63 commissies t.w.v. € 471,08 opgeleverd. Het artikel heeft hiermee ook een directe SEO boost gekregen waardoor het vrijwel meteen in de top 3 stond op de belangrijkste zoekwoorden van dit artikel. Er komen nog zeer regelmatig commissies binnen.

De intentie van deze bezoekers is niet vergelijkbaar met die van organische bezoekers. Er is namelijk geen directe zoekopdracht die zij in Google invullen om dat specifieke artikel te zien. Google Discover laat bezoekers op een smartphone ‘mogelijk relevante’ artikelen zien op basis van het zoekgedrag. Zo werd dit artikel ook getoond aan mensen.

Puur toeval dat dit artikel ervoor gekozen werd? Dat zeker niet. Google doet alles op basis van het algoritme. Een sterke tekst op basis van relevante zoekwoorden heeft in zo’n geval nu eenmaal meer kans om te scoren.

€5.000 in 5 maanden!

Op 1 augustus 2021 heb ik een artikel aangeleverd bij een klant met een affiliate website. Ik heb deze tekst geschreven n.a.v. zijn briefing en op basis van de juiste zoekwoorden. Nadat de klant dit artikel op zijn website publiceerde, is het vrij snel gaan ranken in de zoekresultaten. Daardoor trok het snel bezoekers aan. Sinds eind oktober 2021 staat dit artikel structureel in de top 3 van een competitief zoekwoord waar veel op gezocht wordt.

Het artikel heeft de klant in 5 maanden tijd al ruim €5.000 aan commissies opgeleverd. Naar verwachting zal het de komende maanden/jaren commissies blijven genereren. Dit is een geweldig voorbeeld van hoe sterke content, de juiste zoekwoorden, een sterke domein autoriteit (DA), een goede website en structurele linkbuilding, een affiliate marketingwebsite naar de top helpen!

Binnen 3 maanden quitte

Hierboven zie je de resultaten van een affiliate website, waarbij in oktober één van mijn teksten online werd gezet. Binnen 3 maanden heeft dit artikel zich terugverdiend voor de klant en daarna is het winst gaan opleveren. Hoe? Door commissies, wanneer bezoekers op de links in het artikel klikten en een aankoop deden. Het gaat hierbij om een artikel met zoekwoorden waar duizenden zoekopdrachten per maand op worden gedaan.

Na 3 maanden al €150 winst

Hierboven staan de statistieken van een ander artikel dat ik schreef voor een klant met een affiliate website. Na publicatie heeft het artikel binnen 3 maanden break-even gedraaid (wat betekent dat de geïnvesteerde kosten waren terugverdiend) én het heeft toen al €150 winst opgeleverd. Het mooie is dat dit alleen maar meer kan worden naarmate de tijd verstrijkt!

Testimonial van een klant

"Wat ben ik blij dat ik Donna wél heb gevraagd om me te helpen!"

“Als ik iets zelf kan dan is het wel teksten schrijven en ik ben de enige die mijn teksten zo kan schrijven dat je ook duidelijk ziet dat deze teksten van mijn hand zijn.’ Dat is wat ik lang gedacht heb en waarom ik ook stevig getwijfeld heb om een tekstschrijver in te huren. Maar ik had het fout en wat ben ik blij dat ik Donna wél heb gevraagd om me te helpen.

Allereerst had ik zelf te weinig tijd om goede teksten te schrijven en wat nog erger was: het ontbrak me op een bepaald moment echt aan inspiratie. Daar heeft Donna me enorm mee geholpen. Met goed kijken waar mijn website over gaat en over welke onderwerpen ik nog meer informatie kan delen. Vervolgens deed Donna een gedegen zoekwoordenonderzoek, zodat we ook echt weten dat dit de juiste teksten zijn om te schrijven.

Het is heel fijn om iedere maand een half uurtje met Donna te sparren, goede ideeën te krijgen en vervolgens ging Donna voor mij aan het werk en een paar weekjes later floepten er dan ineens 4 teksten van 1500 woorden in mijn mailbox. Heerlijk, die hoefde ik alleen nog een keer na te lezen, te voorzien van passende afbeeldingen en dan hup op de website te zetten. En wat het allermooiste was, regelmatig dacht ik dat dit zelf geschreven zou kunnen hebben. Donna wist mijn stijl en woordgebruik dus heel goed te pakken en ik hoefde bijna niks aan de teksten te veranderen.

Het is heerlijk om te weten dat ik nu over de juiste onderwerpen teksten op mijn website plaats en dat ik deze teksten alleen nog maar op mijn website hoef te zetten en daarmee is het klaar. En is het goed. Met pakkende Call To Actions en de juiste hebberig makende teksten. Ik ben Donna dan ook heel erg dankbaar dat ze me helpt en met mee meedenkt.”