Over Donna Luisa

Schrijven is mijn passie

Toen ik nog een klein meisje was (en ik ben nog steeds niet heel groot), was schrijven al wat ik het liefste deed. Ik zat uren met een pen in mijn hand over een schrift gebogen, zodat ik daar mijn creativiteit op kon loslaten.

De jaren gingen voorbij. Ik werd ouder (en iets groter), maar het schrijven raakte ik nooit zat. Ook kreeg ik steeds meer interesse in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Van hobby naar passie, van een blog naar een boek én een eigen bedrijf. Inmiddels schrijf ik elke dag teksten voor verschillende klanten en dat doe ik met heel veel plezier.

Wil jij een enthousiaste, betrouwbare, punctuele en foutloze tekstschrijver inhuren? Ik ontvang graag een mailtje van je – of plan direct een call in onderaan op de contact pagina. Tot snel!

Maar even genoeg over mij, want JIJ wilt…

  • sterke, pakkende teksten publiceren om je plek in de markt in te nemen
  • niet alleen offline, maar ook online opvallen bij je doelgroep
  • professioneel overkomen door op alle kanalen aanwezig te zijn
  • geen kansen missen wanneer het aankomt op een ijzersterke online zichtbaarheid
  • hulp bij het behalen van extra omzet (in de vorm van sterke teksten)
  • professioneel advies krijgen van iemand die echt met je meedenkt
  • elke maand nuttige info delen met je klanten, maar je weet niet goed hoe

Kortom: jij wilt samenwerken met mij!

Laten we dan samenwerken!

Ik ben er in elk geval helemaal klaar voor

Neem contact op

PS: heb je mijn 1e boek al gelezen?

Begin 2021 kwam mijn eerste boek uit. Een flinke tijd was ik elke dag wel bezig met het consumeren en toepassen van kennis over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Toen ik zag wat voor effect dit had op mijn eigen leven, wilde ik het ook met anderen delen. En zo ontstond (in het kort) het boek Mooi Mens

“Gedurende ons leven maken we bepaalde dingen mee. Dingen die ons vormen tot de personen die wij vandaag de dag zijn. Het moment waarop je gaat inzien dat je geen slachtoffer hoeft te zijn en zelf verantwoordelijkheid kunt nemen, is het moment dat jouw pad van persoonlijke ontwikkeling van start gaat…” Lees meer over Mooi Mens.

Donna Luisa Huijzendveld
Mooi Mens
Mooi Mens is een boek over zelfontwikkeling, zelfliefde en zoveel meer. Je kunt veel meer uit het leven halen dan je momenteel doet. Dit boek zet je aan het denken en leert je hoe je je leven mooier maakt. Ook jij kan dat!
€21,99 Paperback