Skip to main content

Ben jij een ondernemer, wil jij meer uit je bedrijf halen én sta je ervoor open om hiervoor tips te ontvangen? Dan ben JIJ degene voor wie ik dit gratis e-book heb geschreven. In ‘Zo vind je de gevoelige snaar bij je doelgroep’ vertel ik je alles waar je op moet letten om meer klanten te krijgen en meer omzet te creëren. Deze mini cursus ondernemen helpt je op alle vlakken: van (opnieuw) een doelgroep analyse (doelgroep onderzoek) doen tot een eigen huisstijl ontwikkelen. Eén die echt past bij wat jij wilt uitstralen en waar jouw klanten op aan gaan!

Loop jij vast in je bedrijf?

De reden dat je waarschijnlijk geïnteresseerd bent in deze mini cursus ondernemen, is omdat je ergens in je bedrijf vast loopt. Misschien ligt dat aan de basis van je product, misschien aan je marketing of misschien gaat klanten vinden moeizaam. Maar als je meer omzet wilt, dan moet je groeien met je bedrijf. En groeien op de lange termijn, dat lukt alleen wanneer alles klopt en goed samenhangt. Anders loop je vroeg of laat alsnog tegen problemen aan. Tackle deze liever voordat ze je dwars gaan zitten!

Stap 1: Breng je doelgroep in kaart

In mijn gratis e-book ‘Zo vind je de gevoelige snaar bij je doelgroep’ neem ik je mee door alle stappen van je bedrijf. Misschien denk je nu: ‘maar dat heb ik toch al eens gedaan?’. Ja, dat klopt. Maar dat wil nog niet zeggen dat je het de eerste keer helemaal goed deed. Of dat je bedrijf, je doelgroep of je product niet veranderd is in de afgelopen tijd. Daarom is het verstandig om af en toe bij te schaven en te bekijken waar het beter kan. Ten minste, als je alles uit je bedrijf wilt halen. En volgens mij waren we van mening dat je dat inderdaad wilt, toch? 

De eerste stap is daarom opnieuw doelgroep onderzoek doen. Door (opnieuw) te bekijken wie die mensen zijn die jouw product nodig hebben of willen, kom je veel te weten. Interesses, verlangens en pijnpunten kunnen in de loop der tijd veranderen. Waar mensen van rond de 40 jaar het tien jaar geleden nog interessant vonden om een cursus Microsoft te volgen, is die behoefte inmiddels wel verzadigd. 

Wat is het probleem waar jouw klanten mee zaten? En is dit nu nog relevant? Sluit jouw product of dienst nog naadloos aan op dat probleem of is er ruimte voor verbetering? Door opnieuw een doelgroep analyse te doen, kom je erachter wat jouw potentiële klanten willen en wat hen bezighoudt. Dit is ontzettend waardevol voor de resultaten van je bedrijf.

Hoe kun je je doelgroep bereiken?

Wanneer je weet wie je doelgroep is, gaan we door naar het volgende onderdeel: je doelgroep bereiken. Als het goed is heb je tijdens de doelgroep analyse veel ontdekt over jouw potentiële klanten. Wie zij zijn, wat zij doen, wat zij leuk vinden, waar zij wonen, op welke plekken zij zoal komen en welke (social) media zij gebruiken. 

Als je dat allemaal weet, dan weet je ook wat je moet doen om die mensen te bereiken. Misschien promoot jij jouw producten momenteel vooral op Facebook, maar is jouw doelgroep allang overgestapt op Instagram, Tiktok of een ander kanaal. Dan besteed je – helaas zonder resultaat – veel tijd en geld in de marketing van je bedrijf. Het is ontzettend zonde als dit niets oplevert. Daarom lees je in mijn e-book hoe je je doelgroep wél kunt bereiken. Hoe je dus wél die gevoelige snaar bij je doelgroep raakt. Want dat wil je!

Gratis e-book: De gevoelige snaar bij je doelgroep raken

Ik vind het ontzettend belangrijk om mijn tijd nuttig te besteden en mijn doelen efficiënt te behalen. Tegelijkertijd zie ik veel ondernemers vastlopen in hun bedrijf en niet de resultaten behalen die wel mogelijk zijn. En dat vind ik oprecht heel erg zonde. Dat is ook de reden dat ik dit e-book vol ondernemers tips schreef. Hierin deel ik waardevolle informatie met je: van efficiënt nieuwe klanten binnenhalen tot het ontwikkelen van effectieve en passende huisstijl elementen. Ik leg je graag de noodzaak uit van goed contact met je doelgroep én ik vertel je hoe je dat realiseert. 

Vul je naam en e-mailadres hieronder in om het e-book helemaal gratis te ontvangen!

Let op: wil jij meer omzet en nóg sneller groeien?

Merk jij nu dat jouw probleem niet helemaal opgelost wordt door alleen op je doelgroep te focussen? Is er meer nodig om jouw bedrijf een boost te geven en meer omzet te genereren? Moet jij bijvoorbeeld je communicatie skills verbeteren of andere onderdelen van je bedrijf aanpakken om te groeien met je bedrijf? Dan raad ik je aan om toch het gratis e-book te downloaden, maar ook om nog even verder te lezen. Ik heb namelijk nog iets interessants voor je ontwikkeld!

Mini cursus ondernemen: 5-daagse e-mail challenge!

Ik noemde het e-book al een mini cursus, maar dit moet je echt even lezen. Wil jij voor 100% je (nieuwe) doelgroep bepalen, een (nieuwe) huisstijl ontwerpen, meer (nieuwe) klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien? Als jij echt bereid bent om even 5 dagen volle focus te geven aan je bedrijf, dan kan dit. Ik heb namelijk een 5-daagse challenge gemaakt die jou stap voor stap meeneemt in alle facetten van je bedrijf.

Een simpele challenge die door iedereen te volgen is, maar die ontzettend waardevol is. Het is een ondernemerscursus waarin je onder andere bezig gaat zijn met je doelgroep analyse, (want je wilt je huidige klanten bereiken en nieuwe klanten trekken), je aanbod, maar ook je communicatie, je merkuitstraling en je marketing. In 5 dagen tijd krijg je 5 opdrachten per e-mail die je op je eigen tempo en in je eigen tijd kunt volgen. Hoelang je ermee bezig bent, zal per ondernemer en per situatie verschillen. Maar ik weet zeker dat je hier tijd voor vrij wilt maken als je je bedrijf echt wilt laten groeien. Trust me!

Tijdelijk 20% korting op de challenge

En omdat ik in een goede bui ben, wil ik je tijdelijk 20% korting geven op deze challenge! Waar de 5-daagse e-mail challenge normaal gesproken €57 kost, verkoop ik hem tijdelijk voor slechts €37. Als je voor zo’n kleine investering zulke grote sprongen kunt maken in je bedrijf en zoveel meer klanten en omzet kunt realiseren, waarom zou je dit dan weigeren?

Mijn bedrijf groeit elke maand, het aantal klanten neemt elke maand toe en ik verdien elke maand meer omzet. Ik gun jou dat ook!

Klik hier om de challenge voor een prikkie te kopen en aan de slag te gaan met jouw bedrijfsgroei!

Meest gestelde vragen

Heb je nog vragen over het e-book of over de 5-daagse e-mail challenge? Misschien staat jouw vraag hieronder al. Zo niet, laat dan even een reactie achter. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Zit ik ergens aan vast als ik dit gratis e-book download?

Nee, je zit absoluut nergens aan vast als je dit e-book downloadt. Het is helemaal gratis en je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te vullen om hem te ontvangen. Ik weet zeker dat de tips in dit e-book je aan het denken zullen zetten. En ik gun het je om nog succesvoller te worden als ondernemer en om een geweldige bedrijfsgroei door te maken. Succes!


Kunnen alleen beginnende ondernemers aan de challenge meedoen?

Nee, absoluut niet. Alle informatie die je in de challenge terugvindt, is erop gericht om bedrijven te laten groeien. Het is zowel een goede ondernemerscursus voor starters als een fijne opfrisser voor bedrijven die al langer bestaan, maar die ergens (of op meerdere vlakken) vastlopen. Het is heel leerzaam om opnieuw of met een andere blik naar je bedrijf te kijken. Niet alleen aan de start, maar ook gaandeweg. Zo blijft je bedrijf ontwikkelen en groeien en daar pluk jij de vruchten van!


Tot wanneer geldt de actiekorting op de challenge?

Ik heb de 5-daagse e-mail challenge onlangs gelanceerd. Daarom heb ik er een korting aan gehangen. Je kunt de challenge tijdelijk met 20% korting scoren, maar dat zal niet altijd zo blijven. Het moment waarop ik de prijs omhoog gooi, staat nu nog niet vast. Ik raad je in elk geval aan om zo snel mogelijk in te stappen. Dan hoef je echt maar een heel klein bedrag te betalen voor grootse resultaten!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.