Skip to main content
Mooi Mens podcast persoonlijke ontwikkeling

Het leven is geweldig, maar een handleiding had wel fijn geweest. Daarom de Mooi Mens podcast. Het is dé podcast over persoonlijke ontwikkeling. Sommige situaties die we meemaken zijn nu eenmaal lastig, confronterend en heftig. Maar wanneer je je verdiept in je eigen gedrag en de manier waarop je op bepaalde personen of situaties reageert, kun je het een stuk gemakkelijker maken voor jezelf.

Waarom deze podcast persoonlijke ontwikkeling?

Door jezelf onder ogen te komen, word je je bewust van je eigen manier van denken en doen. En dan kun je daar vervolgens heel bewust verandering in aanbrengen. Je verandert dan uit vrije wil, om een leuker, positiever en fijner leven te gaan leven. Precies zoals het altijd voor je bedoeld was!

Een paar weken geleden ben ik met de Mooi Mens podcast begonnen. Het idee kwam vrij spontaan, maar ik wist dat er behoefte was aan meer bewustwording. Op mijn blog besteed ik daar al een paar jaar aandacht aan. De afleveringen in de Mooi Mens podcast zijn gebaseerd op de artikelen op mijn blog, maar in de podcast gaan we nét even meer de diepte in. Op die manier kan ik je dingen beter uitleggen en heb jij na zo’n 10 minuten luisterplezier weer stuff to think about! Het doel is namelijk om die informatie toe te passen in je eigen leven. Op die manier zal je uiteindelijk veel gemakkelijker door het leven lopen en het pad ontdekken dat voor jou bestemd is. Je weet wel, dat levenspad waar men het weleens over heeft.

Een levenspad? Vertel eens…

Dat pad bestaat namelijk echt. Het is alleen aan jou om hem te ontdekken en jouw persoonlijke route te bewandelen. Hoe dichter je bij jezelf komt en hoe meer je over jezelf te weten komt, des te beter kun je omgaan met de personen en situaties om je heen. En des te beter kun je omgaan met jezelf! Ben je benieuwd naar wat ik bedoel en wil je graag alles uit het leven halen? Deze podcast over persoonlijke ontwikkeling helpt je daarbij. De eerste afleveringen staan al online. Daarin bespreek ik met je wat je kunt doen tegen eenzaamheid tijdens de lockdown (#1). Maar ook hoe je je dromen volgt en gaat doen wat je écht leuk vindt (#2). In aflevering #3 gaat het over vrouwelijke kracht en hoe je die weer terugvindt bij jezelf. En er komen nog veel meer interessante afleveringen aan! 

Tof! Hoe kan ik luisteren?

Wanneer je maar wilt! Iedere donderdagochtend om 07:00 uur staat er weer een nieuwe aflevering voor je klaar. Dus ga er lekker voor zitten en luister op je gemak naar de Mooi Mens podcast: dé podcast over persoonlijke ontwikkeling. En laat mij gerust weten wat je ervan vindt, want dan vind ik onwijs leuk!

Je vindt de Mooi Mens podcast onder andere op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Breaker, Pocket Casts en RadioPublic

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.