Skip to main content

Woe hoe, ik heb een boek geschreven dat onlangs uitgekomen is! En dat voelt nog steeds een beetje onwerkelijk. Het was best een proces, dus ik zal niet doen alsof het niets voorstelt. Eerlijk gezegd ben ik best wel trots op mezelf. En dat mag ook wel, toch? Enkele weken geleden is mijn boek ‘Mooi Mens’ verschenen en ik vertel je er vandaag graag meer over!

Zo is het ontstaan

Zoals je op mijn blog hebt kunnen lezen, ben ik mij al enkele jaren aan het verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik heb hier al zoveel over gelezen, gehoord en ontdekt, en toch blijf ik nieuwe dingen ontdekken. Niet alleen over de theorie, maar vooral over mezelf in de praktijk. Als het op dit onderwerp aankomt ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Het is namelijk altijd mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen en een betere versie te worden dan je gisteren was. Ik vind het heel belangrijk om deze kennis te delen met de mensen om mij heen. Met de mensen die er ook in geïnteresseerd zijn. Met de mensen die – net als ik – een mooier, positiever en gelukkiger leven voor zichzelf willen. Bovendien is schrijven niet alleen mijn beroep, maar ook mijn passie. Eén en één is twee, toch?

Mooi Mens is een boek over zelfontwikkeling, zelfliefde en zoveel meer. Je kunt veel meer uit het leven halen dan je momenteel doet. Dit boek zet je aan het denken en leert je hoe je je leven mooier maakt. Ook jij kan dat!

Over Mooi Mens

Gedurende ons leven maken we bepaalde dingen mee. Dingen die ons vormen tot de personen die wij vandaag de dag zijn. Het moment waarop je gaat inzien dat je geen slachtoffer hoeft te zijn en zelf verantwoordelijkheid kunt nemen, is het moment dat jouw pad van persoonlijke ontwikkeling van start gaat. Ik help je heel graag op weg (of verder) op dit pad. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat het heel lastig, uitdagend en confronterend kan zijn om de diepte in te gaan met jezelf.

Maar aan het eind van dat pad staat veel moois op je te wachten. Het is daarom absoluut de moeite waard om dit pad te bewandelen en te ontdekken hoe jouw meest gelukkige leven eruitziet. En om dat gelukkige leven te gaan ervaren, natuurlijk. Tijdens het lezen van dit boek loop ik naast je en geef ik je tips, volwaardige levenslessen en deel ik mijn persoonlijke ervaringen om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden die er voor je zijn. Het wordt namelijk hoog tijd dat ook jij je meest gelukkige leven gaat leven, MOOI MENS!

Mooi Mens bestellen?

Ben je benieuwd geworden naar mijn boek en wil je ook graag meer uit het leven halen? Gelukkig zijn is een keuze, zoals ik eerder heb uitgelegd. Wil je meer positiviteit en geluk ervaren en je dromen achterna gaan? Wil je simpelweg meer voor jezelf creëren en een betere versie van jezelf worden? Dan raad ik je aan om mijn boek te lezen. Daar ga je geen spijt van krijgen! Je kunt Mooi Mens bestellen of gewoon even bekijken via Bol.com en zelfstandige online boekhandels.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.