5-Daagse Challenge

In 5 dagen meer conversie uit je doelgroep

Direct starten

Jij wil meer uit je doelgroep halen?

Een succesvol bedrijf opzetten is niet zomaar iets. Het vraagt voorbereiding, een duidelijk plan van aanpak, de juiste middelen en mensen, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Maar dan ben je er nog niet. Om een succesvol bedrijf op te zetten, moet je namelijk ook een succesvol product of succesvolle dienst aanbieden.

Maar hoe weet je waar jouw doelgroep op zit te wachten? Of andersom: hoe kom je erachter welke doelgroep op zoek is naar het product dat jij in de markt wilt brengen? Daar is onderzoek voor nodig. En niet iedereen vindt dat even leuk of heeft daar de tijd voor. Toch is het noodzakelijk als je de basis van je bedrijf – de fundering – goed wilt hebben. Alleen dan kun je steeds verder bouwen en groter worden.

Wil je succes? Begrip vanuit je klanten? Een merk/product dat naadloos aansluit op wat je doelgroep wil? Dan zal je aan de slag moeten.

In 5 dagen meer resultaat

Een sterke band met potentiële klanten is heel belangrijk en het bepaalt of zij uiteindelijk wel of geen aankoop bij je doen. Helaas bereik je zo’n sterke band niet zomaar. Sterker nog: als je niet weet hoe je het moet aanpakken, is de kans groot dat je dit nooit bereikt. Daarom is het belangrijk om je helemaal te verdiepen in je doelgroep, de markt en de concurrentie.

Alles binnen je bedrijf staat namelijk met elkaar in verbinding en beïnvloedt zo je uitstraling. Je merkimago. Je bedrijfssucces.

Om sterk, zelfverzekerd en krachtig over te komen, moet alles kloppen. Van je doelgroepbeschrijving tot aan je communicatie, van je aanbod tot aan je branding.

ALLES.

En er is een handige manier om daarvoor te zorgen!

Dit is wat je krijgt

Mini cursus

In 5 dagen concrete tips en werkwijze op een laagdrempelige manier

Werkboeken

Bij ieder thema kun je aan de slag met concrete opdrachten om het toe te passen in de praktijk

Makkelijk toepasbaar

Ongeacht je bedrijf, deze cursus is voor iedere ondernemer die een sterker aanbod wil

Praktische voorbeelden

Het gaat pas leven als je ziet hoe het in de praktijk werkt, daarom neem ik je mee in die wereld

Zorgeloos (SEO) teksten uitbesteden

Hoe fijn zou het zijn wanneer teksten schrijven niet meer iets is waar jij je druk om maakt? Dat scheelt jou heel veel tijd en frustratie en het zorgt er ook voor dat jouw onderneming verder groeit. Jij focust je op waar jij goed in bent en op de achtergrond werk ik aan de vindbaarheid van je website.

Door het schrijven van foutloze en converterende teksten krijg jij een vaste stroom aan bezoekers en klanten. Hoger scoren in Google was nog nooit zo makkelijk, want alles begint bij vindbaar worden! Ben jij klaar voor nieuwe leads en klanten?

Dit ga je doen tijdens de 5 Daagse Challenge:

  • Je doelgroep in kaart brengen door middel van een belangrijke opdracht;
  • Je aanbod specificeren en (beter) afstemmen op je doelgroep, aan de hand van effectieve tips;
  • De branding van je bedrijf analyseren en verbeteren aan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken;
  • Precies zó leren communiceren, dat je je doelgroep niet alleen aanspreekt, maar ook écht raakt;
  • Een online product inzetten om de band met je doelgroep voor altijd te versterken én te behouden.
Start de challenge

Deze ondernemers gingen je al voor

“Mega waardevol voor iedereen die een duidelijk stappenplan wil en in 5 dagen meer resultaat wil met zijn content. Veel te lage prijs voor de waarde die erin zit als je het mij vraagt, dus een no-brainer!”

Danique Lara BrasAffiliate marketing specialiste

“Ik vind het super goed en mooi in elkaar gezet. De challenge geeft een hoop overzicht en structuur. Een opbouw die zorgt voor houvast. Je laat zien wat een slimme volgorde van stappen is en wáárom de stappen belangrijk zijn. Zodat je niet al je kostbare tijd investeert in stap 5 terwijl het fundament eigenlijk nog helemaal niet stevig staat.

De opdrachten hielpen mij vooral om bij mezelf na te gaan: kan ik nog dingen verbeteren? Een stukje verdiepen? Nog beter afstemmen op mijn ideale klant? Om zo nog gerichter aan de slag te gaan met mijn aanbod en bedrijf. Heel fijn!”

Lisa van ScherpenzeelInterieur adviseuse

“Super leuke maar vooral leerzame challenge! Zelfs als je al (enigszins) bekend bent met de theorie (zoals ik door mijn opleiding) laat deze challenge je opnieuw kijken maar de sterkte en zwakke punten van je onderneming! Echt een aanrader voor iedereen met een eigen bedrijf die er meer uit wil halen!”

Dylan DouwesOndernemer in de fitnessindustrie
Meld je vandaag nog aan

Haal meer resultaat uit je bedrijf

Start de challenge!